Auris – HR Beleidsmedewerker

Noortje Borst

Noortje is analytisch sterk, enthousiast en zij is een echte doener. Noortje houdt ervan om met veel verschillende dingen bezig te zijn. Gedurende haar studie Health & Society aan de universiteit van Wageningen had zij verschillende bijbanen in de zorgsector, waar ze een sterke affiniteit met dit domein ontwikkelde. Dit motiveerde haar om te kiezen voor een traineeship bij Talent for Care. Verder haalt zij energie uit samenwerken met een team om problemen aan te pakken en tot de juiste oplossing te komen. Hierbij zorgt ze ervoor dat iedereen volledig tot zijn of haar recht komt.

Noortje omarmt nieuwe ervaringen met enthousiasme en laat haar creativiteit vrijelijk stromen. Dankzij haar sterke sociale vaardigheden, zorgzaamheid en motiverende benadering vormt zij een positieve aanvulling op het team.
In dit traineeship hoopt Noortje erachter te komen welk bedrijf en welke functie het best bij haar passen. Daarnaast kijkt ze uit naar haar persoonlijke ontwikkelingen, het ontdekken van haar sterke punten en leren hoe ze deze optimaal kan benutten.

Funfact

🤯

2023

Ben ik begonnen

3

Borrels bijgewoond