Op zoek naar versterking voor jouw zorgorganisatie?

Wij verbinden je aan hoogopgeleide organsatietalenten met hart voor de zorg

Vind een trainee Meer informatie

Op zoek naar win-win

Trainees hebben nog weinig werkervaring, maar weten vanuit hun scherpte, enthousiasme, frisse blik en drive desondanks toch snel inhoud zich eigen te maken en waarde toe te voegen. Hierbij is een goede match van de talenten en leerdoelen van de trainee met het gewenste profiel (type persoon) vanuit de opdrachtgever een belangrijk uitgangspunt. Met continu 4 actieve teams is er veel diversiteit aan talenten voorhanden en kunnen we snel inspelen op diverse personele vraagstukken en organisatorische uitdagingen.

“Voor mij staat Talent for Care voor jong, lef, vernieuwing en veel doorzettingsvermogen. De talenten bijten zich ergens in vast en laten niet meer los. Naar mijn idee maken de talenten het verschil door hun frisse blik.”

Marijke Eggink
Directeur Neo-Mundo

Trainees van Talent for Care

Hebben allemaal een afgeronde hbo of wo-opleiding en de ambitie om een bijdrage te leveren aan slimmere organisatie van zorg. Dit in een beleidsmatige, projectmatige en/of meer leidinggevende rol. Trainees zijn nieuwsgierig en breed inzetbaar op verschillende onderwerpen, waaronder K&V, capaciteitsmanagement, digitalisering, waardegedreven zorg, HR, verandermanagement, teammanagement en meer…

Lees meer over het traineeship

In het kort

  • Opdrachten zijn 4-12 maanden
  • Inzetbaarheid fulltime trainee is 32-36 uur per week
  • Overname trainee einde traineeship is kosteloos
  • Trainee is gemiddeld 2 dagen per maand afwezig ivm traineeship
  • Trainees worden ondersteunt door begeleider vanuit T4C

Wat ons uniek maakt

Wat biedt T4C nog meer…

Meer over Talent for Care

> 90 procent

van onze trainees blijven na traineeship actief bij één van onze opdrachtgevers

U bent in goed gezelschap

Sluit aan bij ons netwerk

Samen binden we talentvolle leiders in de zorg aan uw organisatie.

Neem contact op Over Talent for Care

Deze vragen horen we vaker

Gemiddeld doen trainees 3-4 verschillende opdrachten in 2 jaar tijd.

We hebben een breed scala aan trainees en dus aan opdrachten. Je kan op de website naar talenten gaan en daar kijken welke opdrachten zij hebben gedaan. Mocht je meer informatie over een specifieke opdracht willen kun je altijd contact opnemen met Martijn! 

Er start elk half jaar een nieuw traineeteam van zo’n 8-10 trainees. De start van het opleidingstraject staat vast, hierover wordt tijdens de selectieprocedure geïnformeerd. In overleg met de opdrachtgevers wordt de startdatum besproken.

Of heb je nog meer vragen? Martijn staat voor je klaar!