Docent Management in de Zorg - Avans Hogeschool

Alies van der Linden

Fris, energiek en actief zijn woorden die Alies goed omschrijven.  Alies volgde het traineeprogramma als eigen talent.

Alies heeft hbo sociaal pedagogische hulpverlening gestudeerd waarbij zij de nadruk legde op de geestelijke gezondheidszorg. Deze studie zorgde echter niet voor genoeg voldoening en uitdaging in haar werk, zij wilde haar werkzaamheden graag naar een ‘hoger plan’ trekken. De studie Zorgmanagement aan de Erasmus Universiteit bracht deze voldoening en uitdaging wel. Tijdens het studeren is zij voornamelijk werkzaam geweest als begeleider van mensen met een verstandelijke beperking.

Het werken met mensen is waar haar hart ligt. Vandaar dat een functie waarin zij dagelijks te maken heeft met dynamiek van verschillende persoonlijkheden, verschillende omgevingen en nieuwe uitdagingen haar stimuleert. Van betekenis kunnen zijn en een maatschappelijke opdracht hebben zijn de onderleggers in haar werk.

Niet alleen op werkgebied maar ook in prive zoekt Alies uitdaging en activiteit. Het aanleren van een nieuwe sport, het opstarten van een kookclub en nieuwe mensen leren kennen zijn kenmerkend hiervoor.

Funfact

🤯

2015

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond