Projectleider - Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundige (KNOV)

Amanda Christianen

Amanda is een ambitieuze, analytisch sterke, prettig rustige en ondernemende professional. Na haar bachelor Beleid en Management voor de Gezondheidszorg volgde zij een Master in Health Economics, Policy & Law. Tijdens haar studie heeft ze tal van nevenactiviteiten ondernomen variërend van bestuurslid bij de faculteitsvereniging tot student-voorzitter bij het medezeggenschapsorgaan van het iBMG. Haar pro-activiteit en ondernemerschap leidde al tijdens haar studententijd tot een eigen onderneming: Nurses Of the World. Een programma waarbinnen verpleegkundigen de kans krijgen om tijdelijk in het buitenland te werken.

Amanda legt gemakkelijk verbanden, zorgt dat het werk gedaan wordt en gaat altijd voor het beste resultaat. Dit heeft ze binnen het traineeship toegepast en verder ontwikkeld in verschillende opdrachten. Bij Intrakoop ondersteunde ze de manager bedrijfsvoering en deed ze onderzoek naar de doorontwikkeling van één van de producten van Intrakoop: de inkoopscan. Tegelijkertijd versterkte ze het bureauteam van deRotterdamseZorg. Hierna was Amanda als HR adviseur werkzaam bij Pameijer. Als laatste opdracht heeft ze als project management ondersteuner geholpen bij de implementatie van het nieuwe Elektronisch Patiënten Dossier in het St. Antonius Ziekenhuis.

Uit een interesse en passie voor wijn is een nieuwe onderneming ontstaan: Lekker Wijnig. Amanda heeft besloten om na het traineeship haar tijd te besteden om dit concept (van een mobiele wijnbar tot wijnproeverijen) goed in de markt te zetten. Ze gelooft erin dat door te doen wat je leuk en interessant vindt en verbanden te zien weer mooie nieuwe ideeën ontstaan. En nieuwe ideeën zijn alweer aan het ontstaan, dus we zien haar zeker weer terug in de zorgwereld!

Funfact

🤯

2015

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond