Manager Zorg en Dienstverlening - Maaswaarden ouderenzorg

Camiel Pijnenborg

Een ‘Hotello’ zou je misschien niet direct verwachten bij Talent for Care. Qua opleiding – international hotel management – is Camiel wellicht een vreemde eend in de bijt, qua affiniteit met de zorg zeker niet!

Die affiniteit is bijna aangeboren met ouders werkzaam in de wijkverpleging en ambulancedienst. Camiel blijkt in de praktijk ook werkelijk ’talent for care’ te bezitten: zijn zorgzame karakter kwam goed van pas toen hij zich een aantal jaren inzette als mantelzorger voor zijn beide oma’s.

Camiel gelooft dat kruisbestuiving vanuit verschillende branches een aanwinst is voor de wereld van zorg en welzijn. Het is dan ook zijn ambitie om organisatietalent, ondernemerschap en  gastvrijheid te combineren met aandacht voor welzijn en beleving. Zijn resultaatgerichte, leergierige aanpakkersmentaliteit gaan hem hier zeker bij helpen!

Camiel gaat allereerst aan de slag bij Welzorg als junior bidmanager. Dit is een eerste stap richting een veelzijdige carrière in de zorg, waar hij met open vizier zijn horizon gaat verbreden!

Funfact

🤯

2020

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond