Zorginkoper / Relatiebeheerder Medisch Specialistische Zorg - DSW Zorgverzekeraar

Else Visser

Else is een optimistische, enthousiaste dame met een grote interesse in de wereld en de maatschappij om haar heen. Deze maatschappelijke drive heeft haar na de bachelor ‘international en business economics’ doen kiezen voor een zorggerichte master en haar natuurlijke nieuwsgierigheid lag ten grondslag aan haar keuze voor Talent for Care. Een mooie kans om ook na haar studie veel te leren en op meerdere plekken ervaring op te doen.

Else is betrouwbaar, analytisch, zelfstandig en betrokken. Daarnaast kan ze snel schakelen, houdt het overzicht, communiceert helder en heeft een nuchtere aanpak. Ze is iemand die het voortouw neemt en door de combinatie van haar sociale en organisatorische vaardigheden op een natuurlijke manier anderen betrekt en met hen tot het gewenste resultaat komt. Voor Else is het belangrijk dat ze in haar werk iets kan betekenen voor andere mensen. Ze is empathisch, voelt sfeer en onderlinge relaties goed aan en heeft oog voor de behoeften van anderen. Vanuit deze talenten weet ze mensen om haar heen te inspireren en overtuigen om gezamenlijk dingen te realiseren.

Dit heeft ze ook laten zien in haar eerste opdracht bij ZKN. Hier heeft ze diverse zaken opgepakt voor Zorgladder (een dataplatform voor het vergelijken van kwaliteit van zorg), waaronder de coördinatie van zogeheten ‘expertraden’, externe communicatie en organisatie van een jaarlijkse conferentie.

Funfact

🤯

2018

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond