Docent-onderzoeker Verpleegkunde - Hanzehogeschool Groningen

Emma Gerbenzon

Emma heeft tijdens haar opleiding tot verpleegkundige ervaring opgedaan in verschillende zorgsettingen en is daarnaast enige tijd werkzaam geweest als wijkverpleegkundige bij Buurtzorg Nederland. Tijdens haar Master Healthy Ageing Professional heeft Emma geleerd hoe ze een rol kan spelen in de transitie van een zorgstelsel dat gericht is op behandeling van ziekten, naar een systeem dat gericht is op gezondheid en participatie.  Het aansturen van een innovatieproces gericht op het verbeteren van gezondheidsvaardigheden en patiëntenvoorlichting was onderdeel van deze master.

Emma is betrokken, behulpzaam en gaat gestructureerd en nauwkeurig te werk. Ze is praktisch ingesteld, maar denkt ook goed na over dingen die ze doet en keuzes die ze maakt. Het (multidisciplinair) samenwerken met mensen met verschillende achtergronden/expertise is iets wat Emma inspireert. Zij probeert dan ook altijd open te staan voor nieuwe ideeën en opvattingen.

Het traineeship bij Talent for Care biedt Emma de mogelijkheid om op een actieve manier aan haar persoonlijke ontwikkeling te blijven werken en om ervaring op te doen binnen verschillende posities en organisaties. Als eerste in de rol van opleidingsadviseur bij Pieter van Foreest. Hier hielp ze mee om de deskundigheid van medewerkers op peil te brengen en houden en was ze aanspreekpunt voor een grote groep leerlingen en stagiaires binnen de organisatie. In haar tweede opdracht bij BrabantZorg werkt ze als projectleider aan de implementatie van het volledig pakket thuis.

Funfact

🤯

2017

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond