Projectleider - OLVG

Geeske Duyzings

Na haar opleiding HBO-Verpleegkunde is Geeske een aantal jaren in de kliniek werkzaam geweest. Haar interesse voor de gezondheidszorg is al op jonge leeftijd gewekt en door de jaren heen nog meer gegroeid. Door haar ervaringen uit het werkveld heeft zij een eigen visie ontwikkeld op de zorg en wil zij na de jaren ‘zorg aan het bed’ zich breder inzetten en ontwikkelen binnen de sector.

Geeske heeft een open en nuchtere persoonlijkheid. Met haar flexibiliteit en sociaalvermogen is zij een echte teamspeler die kan schakelen met verschillende partijen en op diverse niveaus. Zij heeft doorzettingsvermogen en -ook versterkt vanuit de praktijk- een echte ‘hands-on’ mentaliteit. Zij houdt van een uitdaging en door haar aanpassingsvermogen en enthousiasme is zij een sterke verbinder.

Door het TFC-traineeship hoopt Geeske zich verder te ontwikkelen en de verschillende werkvelden binnen de gezondheidszorg te ontdekken. Zij wil erachter komen waar haar krachten en talenten binnen de gezondheidszorg het best tot hun recht komen.

Tijdens haar eerste opdracht heeft zij zich als verpleegkundig coördinator/coach bij Amie (VVT) ingezet om de structuur en kwaliteit van de zorg te verbeteren. Hierna heeft zij een totaal andere rol, die van projectsecretaris-transitie, gehad in het Havenziekenhuis in Rotterdam. Hierin heeft zij veel gezien en geleerd van de beleidsmatige en bestuurlijke kant van een ziekenhuis die in een omvorming zit naar een poliklinisch centrum. Vanaf januari gaat Geeske zich verdiepen in de eerstelijnszorg en van start als projectleider bij de SMASH/HKH in Den Haag, waar zij een opdracht zal uitvoeren met betrekking tot het reduceren van zelfverwijzers in de regio.

Funfact

🤯

2016

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond