Projectleider strategie en innovatie - WZH

Githa de Wildt

Githa (24) is energiek en heeft een positieve instelling. Ze weet dit persoonlijke enthousiasme goed over te brengen op andere. Daarnaast is Githa nieuwsgierig en staat zij altijd open voor nieuwe ideeën en inzichten. Githa heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en zal er dan ook alles aan doen om een project tot een goed einde te brengen.

Githa heeft als bijbaan een lange tijd in een verzorgingshuis gewerkt als voedingsassistente. Door deze bijbaan heeft zij passie voor de zorg ontwikkeld en wist zij dan ook zeker dat een beroep in de zorg het beste bij haar zou passen. Na haar studie, Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam, kwam ze er achter dat ze niet als behandelaar aan de slag wilde. Haar droom is om locatiemanager te worden van een verpleeghuis voor ouderen. Vanuit deze gedachte is Githa een Master gaan doen, Bestuurskunde met de richting ‘Besturen van zorgvernieuwing’ aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Bij Talent for Care hoopt Githa zich te ontwikkelen op het gebied van leiderschap, beleidsvorming en doet zij graag werkervaring op binnen de gezondheidszorg. Talent for Care is voor Githa de stap om haar droom te verwezenlijken. Haar eerste opdracht is bij WZH als teamleider zorg, een opdracht die bijzonder goed past bij haar droom om de ouderenzorg te verbeteren.

Funfact

🤯

2017

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond