Projectmedewerker vaccinatie - GGD Rotterdam-Rijnmond

Laura Santing

Met twee verpleegkundigen als ouders komt Laura uit een echt ‘zorgnest’. Ze heeft altijd een hart gehad voor de zorgsector, maar is begonnen met een studie Spaanse Taal en Cultuur aan de Universiteit Utrecht en daaropvolgend een master Interculturele Communicatie. Dit laatste richtte zich vooral op samenwerking en verbinding tussen mensen met verschillende achtergronden. Door haar werk bij een zorgverzekeraar en bij de ANWB alarmcentrale is Laura erachter gekomen dat maatschappelijke relevantie een van haar drijfveren is en dat ze een rol wil pakken die dichter op het primaire zorgproces ligt.

Laura is een type dat voortdurend op zoek is naar mogelijke verbeteringen en die deze omzet in concrete plannen. Ze is gemakkelijk in de omgang, staat open voor de ideeën van anderen en is flexibel. Ze wordt er blij van als ze anderen kan helpen. Vanuit haar sensitiviteit en het gemak waarmee ze contact maakt, kan ze bij onenigheid de verbindende factor zijn en, rekening houdend met belangen van anderen, een oplossing vinden die voor iedereen acceptabel is.

Al met al is Laura iemand die gemakkelijk met anderen schakelt en snel verbinding maakt. Met haar pragmatische en gestructureerde aanpak heeft ze alles in huis om ervoor te zorgen dat projecten in de zorg tot het gewenste resultaat leiden.

Funfact

🤯

2020

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond