Projectcoördinator zorg, gezondheid en innovatie - Syntein

Lisette van Wensveen

Lisette is betrouwbaar, kan goed organiseren, zorgt voor verbinding vanuit een proces- en mensgericht blik, verdiept zich graag, luistert goed en vindt complexiteit prettig. Daarnaast is ze een harde werker en gaat een uitdaging niet uit de weg.

Tijdens haar bachelor Pedagogische Wetenschappen kwam ze erachter dat ze vanaf een ander niveau de zorg wilde bekijken. Vervolgens heeft ze een master in management wetenschappen met afstudeerrichting organisatieverandering en –ontwikkeling behaald. Door deze twee opleidingsachtergronden te combineren en het ontwikkeltraject binnen T4C te volgen, hoopt ze het beste uit haarzelf te halen.

Lisette is een verbinder en komt goed tot haar recht wanneer ze een spil- en regelfunctie vervult in een zorgomgeving waar ze de doelgroep en context begrijpt. Ze vindt het erg interessant om de doelgroep en context te doorgronden. Tijdens haar functie als Adviseur Zorgvernieuwing bij NAAST bekleedt ze een veelzijdige functie waarin ze zich onder ander bezighoudt (advisering en implementatie) van verschillende zorg op afstand diensten, zoals dubbele medicatiecontrole of het monitoren en coachen van chronisch zieken, bij zorginstellingen door heel Nederland. Daarnaast sluit ze aan bij innovatie projecten waarbij ze haar kennis van projectmatig werken in kan zetten.

Tijdens het T4C traineeship wil Lisette de zorgsector nog beter leren kennen. Ze wil graag ontdekken waar haar sterke kanten het beste tot zijn recht komen om zo haar steentje bij te dragen een kwalitatief goede zorg.

Funfact

🤯

2017

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond