Coach voor professionals - Marlon Boonman coaching Yogadocent en eigenaar - Early Bird Yoga

Marlon Boonman

Marlon is een enthousiaste, betrokken en ambitieuze jong professional. Als organisatiewetenschapper wordt ze gedreven door de kansen voor verbetering in de zorgsector. Hierbij vindt ze duurzame resultaten en werkplezier belangrijk. Marlon deed haar eerste ervaring in de zorg op tijdens een Junior Traineeship op de afdeling Bureau Zorginnovatie in het st. Elisabeth Ziekenhuis. Daar begeleidde ze afdelingen bij het verbeteren van werkprocessen aan de hand van lean methodieken en was ze nauw betrokken bij een project rondom het thema veiligheid. Het geeft haar energie om een positieve bijdrage te leveren aan een sector die zo belangrijk is in de maatschappij.

Marlon kenmerkt zich door een pro-actieve houding. Ze voelt de behoeftes binnen een organisatie goed aan en krijgt snel overzicht in situaties. Haar kracht ligt zowel in het analytisch denken, als het verbinden en motiveren van mensen. Door haar drive om zich continue te ontwikkelen heeft ze gekozen voor het traineeship Talent for Care.

In haar eerste opdracht bij Pameijer heeft ze zich bezig gehouden met de ondersteuning van het kenniscentrum bij aanpassen en vernieuwen van beleid als gevolg van de nieuwe externe eisen die gesteld werden door de transitie in de zorg. Voor de tweede opdracht is Marlon aan de slag gegaan als Assistent Regiomanager bij Cardia. Ze heeft hierbij een allround rol vervuld ter ondersteuning van de Regiomanager. Marlon is uitgestroomd als beleidsmedewerker op de afdeling zorginnovatie en relatiebeheer van het Franciscus Gasthuis & Vlietland. Zij houdt zich binnen de pijler procesoptimalisaties vooral bezig met ziekenhuis-brede verander- en verbetertrajecten.

Funfact

🤯

2015

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond