Manager Digital Health - KPMG

Anna Vree

Anna is enthousiast, energiek en gedreven en heeft een sterke passie voor de gezondheidszorg. Door haar ambitie en doorzettingsvermogen heeft ze, naast haar werk als verpleegkundige, de master Verplegingswetenschappen aan de Universiteit Utrecht afgerond. Voor haar afstudeeronderzoek is Anna naar Zweden geweest waar ze onderzoek heeft gedaan naar het motiveren van patiënten met hartfalen om meer te bewegen.

Anna werkt goed georganiseerd en weet vanuit een proactieve grondslag snel resultaten te boeken. Door haar achtergrond en ervaring met multidisciplinair werken is ze een echte teamspeler. Anna combineert het tonen van lef en daadkracht met een nuchtere kijk op de realiteit en weet zich vlot en gemakkelijk aan te passen aan veranderende situaties.

Als verpleegkundige heeft Anna ervaren wat veranderingen in de zorg voor de praktijk betekenen. Gedreven door haar passie, visie op zorg en haar interesse voor leiderschap heeft Anna gekozen voor het ontwikkeltraject bij Talent for Care. Met het traineeship hoopt ze op een andere manier betrokken te zijn bij de zorg waarbij ze haar ervaring als verpleegkundige kan inzetten om samen de zorg te verbeteren.

Funfact

🤯

2016

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond