Manager zelfstandige teams - De Wever

Anne Brekelmans

Anne neemt graag het voortouw, houdt van aanpakken en is iemand die gelooft in betrouwbaar, duidelijk, maar ook empathisch leiderschap. Na haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de universiteit van Tilburg heeft zij zich tijdens haar master aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gespecialiseerd in het Gezondheidsrecht. Tijdens haar studie is Anne werkzaam geweest als stagiaire bij een advocatenkantoor, als pleittrainer bij de universiteit van Tilburg en als hoofdredacteur van het juridisch faculteitsblad van haar masterstudie.

De keuze voor de master Recht van de Gezondheidszorg was een logische, omdat Anne naast haar studie zelf ook jarenlang werkzaam is geweest in de zorg. Anne is werkzaam geweest als zorghulp bij “de Kloosterhoeve” een zorginstelling van zorgorganisatie “de Riethorst Stromenland”, waar mensen met de ziekte van Huntington worden verpleegd. Haar passie voor de zorg is daar dan ook ontstaan en door deze ervaring weet Anne wat er zich afspeelt op de werkvloer in zorginstellingen voor langdurige zorg, iets wat haar helpt in haar huidige functie als manager.

In haar functie als Manager Zorg en Welzijn bij Humanitas doet Anne ervaring op als leidinggevende in de zorg. Manager Zorg en Welzijn is een veelzijdige functie waarbij ze haar ervaring in de zorg, haar juridische kennis en leidinggevende skills kan gebruiken en ontwikkelen. Anne hoopt de komende tijd veel ervaring op te doen en daarnaast hoopt zij een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de zorg binnen Humanitas in de vorm van goede kwalitatieve zorg, een prettige leefomgeving voor de cliënten en daarnaast een fijne werksfeer voor de zorgverleners.

Funfact

🤯

2017

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond