Manager zorg en welzijn - Brabantzorg

Christianne Kerkhofs

Christianne is een optimist, die kijkt naar mogelijkheden en gericht is op praktische en realistische oplossingen. Christianne krijgt energie van het beste halen uit zowel organisaties als individuen. Een harde werker die betrokken, verbindend en analytisch is en altijd in voor een uitdaging!

Tijdens haar Master Health & Society heeft Christianne zich vooral gericht op de kwaliteit van leven van patiënten, positieve gezondheid en communicatie binnen de zorg. Daarvoor heeft ze ook naar het zorgstelsel in andere landen gekeken en een half jaar in Spanje onderzoek gedaan naar de criteria van The International Network of Health Promoting Hospitals & Health Services.

Voor de eerste opdracht bij Talent for Care is Christianne aan de slag gegaan bij Stichting Humanitas als manager Zorg & Welzijn. Het verbeteren van kwaliteit en het op orde brengen van het team waren de belangrijkste speerpunten. Momenteel werkt Christianne bij het Franciscus Gasthuis & Vlietland als adviseur bij Transmurale Samenwerking. Dit team houdt zich bezig met de relatie tussen het ziekenhuis en de eerstelijns zorg in de omgeving. Het landelijke programma Versnelling Informatie Patiënt en Professional valt hier ook onder, waarbij Christianne projectleider is van het gedeelte Patiënt & Informatie.

Christianne volgt het traineeship om een breed beeld te krijgen van de gezondheidszorg in Nederland en de verbinding te kunnen leggen tussen de verschillende takken van zorg om samen de beste zorg te kunnen bieden aan de eindgebruiker.

Funfact

🤯

2016

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond