Interim-manager - Zorggroep Charim

Emma Heerkens

Emma is een energieke, scherpe en frisse jongedame met hart voor de zorg. Na haar middelbare schooltijd heeft ze geïnspireerd door haar omgeving, gekozen voor de opleiding HBO-Verpleegkunde. Tijdens haar opleiding en diverse verpleegstages werd ze vanuit de zorgpraktijk ook nieuwsgierig naar de uitdagingen die er op beleid en managementvlak liggen. Vandaar dat ze na haar HBO de studie gezondheidswetenschappen met succes heeft afgerond. Meteen na haar studie is zij gaan reizen en heeft ze gewerkt als privé-verpleegkundige in de thuiszorg in Sydney. Emma is gedisciplineerd, verbeter- en resultaatgericht. Emma denkt in kansen en is gericht op het verbinden van mensen en mogelijkheden. Emma heeft de gave om mensen voor zich te winnen en neemt vanuit haar kwaliteiten al gauw een leidinggevende rol op zich zowel in zakelijke als privé sfeer. Emma is het beste in een omgeving waar energie, aanpakken, verbeteren en optimisme nodig zijn.
Na haar tijdelijke rol als office manager bij Talent for Care is Emma aan de slag gegaan als teammanager huishoudelijke hulp bij Cardia. Hier is ze verantwoordelijk voor de aansturing van een team huishoudelijk medewerkers en de afwikkeling van alle operationele zaken rondom deze afdeling.

Na een periode waarin Emma op parttime basis diverse opdrachten heeft gedaan, waaronder de uitwerking van een business case inzake leerlijnen bij Marente en project- en managementondersteuning bij Ostara, is ze sinds oktober 2014 fulltime werkzaam bij Cardia. Hier heeft ze verschillende rollen vervult, zoals teammanager huishoudelijk hulp en projectleider van een nieuw cliëntsysteem. Daarna is ze aan de slag gegaan als teammanager op de locatie Landscheiding en is ze vanuit hier leidinggevende van de thuiszorg, activiteitencentrum en dagbesteding in de buurt.

Funfact

🤯

2013

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond