Manager zorgverleners - TalentCare

Emma Heesbeen

Emma’s passie voor zorg heeft altijd als een rode draad door haar studie en (bij)banen gelopen. Ze vindt het belangrijk om via haar werk een positieve impact te maken op haar omgeving en ziet werken in de zorg als een manier om dat te bereiken. Na haar bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de Universiteit Utrecht is zij zich gaan specialiseren in verandermanagement, om zo een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren aan de veranderende zorgwereld van vandaag.

Na een bijbaan in de revalidatiesector ging ze bij branchevereniging Revalidatie Nederland aan de slag als junior beleidsmedewerker. Toen kwam Talent for Care op haar pad. De combinatie van uitdagende opdrachten bij verschillende organisaties en een persoonlijk ontwikkeltraject sprak haar enorm aan. Ze is gestart met haar eerste opdracht als beleidsadviseur Kwaliteit & Veiligheid in het Spijkenisse Medisch Centrum, waar ze het komende jaar een accreditatietraject zal begeleiden.

Emma is een positief ingestelde, enthousiaste aanpakker. Ze combineert haar warme persoonlijkheid en interesse in haar omgeving met een prettig kritische blik en een flinke dosis doorzettingsvermogen. Ze is een echte teamspeler, die zorgt voor verbinding en anderen in hun kracht kan zetten. De komende twee jaar wil Emma gaan ontdekken in welke functie zij haar kwaliteiten het beste kan inzetten om een zo groot mogelijke positieve impact op de zorg te kunnen maken.

Funfact

🤯

2017

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond