Consultant - P5COM

Evi van Grinsven

Evi is een echte aanpakker en een enthousiaste dame. Ze heeft haar Bachelor en Master gedaan in de Biomedische wetenschappen op de Radboud Universiteit en heeft hierdoor veel ervaring opgedaan in de wetenschappelijke onderzoekswereld. Zij kwam er echter achter dat de wetenschappelijke wereld vaak meer theoretisch en solistisch ingesteld is, terwijl Evi juist meer praktisch en sociaal is ingesteld.

Tijdens het volgen van haar consultancy specialisatie, kwam zij erachter dat deze wereld meer voor haar is weggelegd. In de consultancy heeft ze namelijk wel het gevoel dat ze praktisch en snel te werk kan gaan én direct impact kan maken op de zorg. Afgelopen september is Evi bij het consultancybureau P5COM aan het werk gegaan en volgt ze vanuit daar het opleidingsprogramma van Talent for Care.

Evi is sociaal en makkelijk benaderbaar, waardoor allerlei soorten mensen goed met haar overweg kunnen. Vanuit hier komt zij snel te weten waar de verbetering mogelijk is, iets wat zij mooi kan inzetten in haar werk.

Funfact

🤯

2022

Ben ik begonnen

8

Borrels bijgewoond