Consultant Operational Excellence - Bergman Clinics

Gia Kampadellis

Gia is een slimme en frisse dame met een bedrijfskundige achtergrond die heel bewust de zorg is ingestapt. Mede vanwege persoonlijke ervaringen wil ze graag haar organisatietalent hier benutten en een bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg voor de patiënt. Daarom heeft ze destijds ook haar afstuderen gekoppeld aan een vraagstuk binnen borstkankerscreening. Uiteindelijk heeft ze hier haar eerste baan aan overgehouden bij het bevolkingsonderzoek. Hierdoor heeft zij gehoor kunnen geven aan haar wens om een brug te slaan tussen haar bedrijfskundige vaardigheden en haar sterke intrinsieke motivatie voor het verbeteren van de gezondheidszorg.

Nu is Gia toe aan de volgende stap en wil zij zich graag verder ontwikkelen. Zo is zij terecht gekomen bij Talent for Care. Het traineeship biedt haar, zoals ze het zelf zegt: “… de uitdaging en ontwikkeling die ik van nature opzoek en de kans om ervaring op te doen in een sector waar ik voldoening uit haal”.

Gia vindt het leuk om processen onder de loep te nemen en deze te verbeteren. Ze is gedreven, daadkrachtig, communicatief sterk, proactief en een echte verbinder. Samen met haar nieuwsgierigheid, optimisme en haar oog voor het belang van anderen, maakt dit haar tot een waardevolle teamspeler.

Funfact

🤯

2020

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond