Organisatieadviseur & projectmanager - HollandFit

Hedzer Fijlstra

Hedzer is een analytisch sterk en betrouwbaar professional met een passie voor gezondheid en zorg. Hij weet door zijn creativiteit en ondernemende karakter nieuwe mogelijkheden aan het licht te brengen en kan hiermee binnen organisaties voor een positieve ommekeer zorgen. Hedzer is gedisciplineerd, houdt van een gestructureerde aanpak en behoudt door zijn doelgerichtheid de focus op het eindresultaat.

Na zijn HBO-opleiding Sportgezondheid in Groningen heeft hij zijn bachelor Algemene Gezondheidswetenschappen behaald aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hier heeft hij ook zijn master Management, Policy and Entrepreneurship in Health and Life Sciences gedaan. De diverse onderzoeken die Hedzer in zijn studietijd heeft uitgevoerd hebben zijn interesse voor de zorgsector versterkt. Na het behalen van zijn masterdiploma is Hedzer als consultant binnen de zorgregistratie en –declaratie bij ziekenhuizen aan de slag gegaan. Na twee jaar was hij toe aan een nieuwe stap en kwam hij uit bij het Talent for Care traineeship. De missie en visie die het traineeship uitdraagt en de uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden die het biedt, waren voor hem de belangrijkste redenen om de uitdaging aan te gaan.

Hedzer heeft opdrachten uitgevoerd bij het Isala Diaconessenhuis in Meppel (projectleider), Pameijer (projectleider) en Magentazorg (beleidsadviseur zorgverkoop). Inmiddels is Hedzer bezig met zijn vierde opdracht binnen Talent for Care, als bidmanager bij Welzorg.

Funfact

🤯

2016

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond