Senior beleidsmedewerker - Het Parkhuis

Iris Gijsberts

Iris is een analytisch sterke en betrokken professional met hart voor de zorg. Geboren in een ‘zorgnest’ wist ze al gauw dat ze ook die kant op wilde. Toch kwam ze er tijdens haar Bachelor Geneeskunde achter dat ze niet als behandelaar aan de slag wilde, maar juist in een rol als beleidsmaker, adviseur of manager haar waarde wilde toevoegen. Vanuit deze motivatie schakelde ze over naar de MScBa in Management aan de Erasmus Universiteit.

Iris heeft tijdens haar studie heeft al veelvuldig kennisgemaakt met zowel de zorg als ook de organisatorische kanten van zorg, door bijbanen variërend van voedingshulp in het Albert Schweitzer ziekenhuis, tot medisch secretaresse en planner bij Rijndam Revalidatie in het Sint Franciscus Gasthuis en Ijsselland Ziekenhuis. Haar ambitie om versneld door te groeien tot sleutelfiguur en leider in de zorg heeft haar doen kiezen voor het Talent for Care traineeship.

Iris heeft via Talent for Care ervaring opgedaan in 2 Rotterdamse Ziekenhuizen. Bij het Maasstad Ziekenhuis op de afdeling HR en in het Erasmus MC als onderdeel van het programma ONE (Ons Nieuwe Erasmus). Hierna heeft ze de overstap gemaakt naar de ouderenzorg. Bij Humanitas heeft ze haar eerste ervaring als leidinggevende opgedaan. Deze neemt ze mee in haar huidige rol als teammanager bij Het Parkhuis. Een ouderenzorgorganisatie in Dordrecht.

Funfact

🤯

2015

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond