Projectleider - Franciscus Gasthuis & Vlietland

Jesse van Wijnen

Jesse is een enthousiaste, betrokken en betrouwbare jongen die goed overweg kan met verschillende belangen en wensen binnen een organisatie. Met de ervaring die hij heeft opgedaan in de commerciële wereld kijkt hij met een vernieuwende en open blik naar organisatieprocessen. Jesse is sterk in projectmatig werken en vind het leuk om meerdere ballen tegelijk omhoog te houden. Daarnaast heeft hij het vermogen om problemen nuchter en bedachtzaam te analyseren. Jesse denkt en werkt oplossingsgericht en zorgt, door alle partijen betrokken en tevreden te houden, voor een prettige gemeenschappelijke werksfeer.

Na afloop van zijn opleiding Leisure Management in Rotterdam is Jesse drie jaar werkzaam geweest als eventcoördinator in de commerciële sector. Na die drie jaar voelde hij zich niet meer op zijn plek en ging hij op zoek naar een functie waarin hij een positieve bijdrage kan leveren aan de leefkwaliteit van mensen. Met deze gedachte in het achterhoofd kwam Jesse uit bij de zorgsector. Jesse wil eerst een goede basis leggen en meer kennis van de gezondheidszorg opdoen. Het traineeship van Talent for Care sprong er direct uit en biedt hem deze kans.
Bij de eerste contacten met Talent for Care werd het Jesse duidelijk dat het traineeship goed bij hem zou passen. Het enthousiasme en de persoonlijke benadering vanuit Talent for Care gaven hem direct het gevoel dat het een impuls zal zijn voor zijn ontwikkeling. Jesse wil de komende twee jaar de nodige kennis en ervaring opdoen om, vanuit zijn persoonlijke kwaliteiten en met het oog op maatschappelijk belang, uiteindelijk écht het verschil te kunnen maken.

Bij zijn eerste opdracht is Jesse werkzaam geweest als Manager Zorg & Welzijn bij Stichting Humanitas, waar hij verantwoordelijk was voor de zorg voor een afdeling dementerende bewoners. Een hectische baan, waarin de verbetering van de kwaliteit van de zorg, de zorg voor de 40 medewerkers en de vele veranderingen in de ouderenzorg naar voren kwamen.
In zijn tweede opdracht gaat Jesse aan de slag als business controller bij Pieter van Foreest, een ouderenzorg-organisatie in Delft en omgeving, waar hij vanuit de financiële kant het management gaat adviseren.
Als laatste opdracht heeft Jesse een adviserende rol bij het Erasmus MC Thoraxcentrum. Hij pakt hier diverse projecten op, zowel op operationeel als kwalitatief gebied. Bij enkele projecten heeft hij hier een leidende rol, waar hij bij andere projecten ondersteunt en adviseert.

Funfact

🤯

2016

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond