Teamlead consultants & client success - PLEK

Jim van Stratum

Jim is een enthousiaste, sociale jongen, die het liefst vanuit de praktijk denkt en werkt. Na het behalen van zijn diploma is hij een aantal jaar werkzaam geweest als fysiotherapeut binnen de VVT sector (vooral GRZ en 1e lijn). Jim raakte betrokken bij diverse projecten rondom o.a. de implementatie van het elektronisch cliëntdossier en interesseerde zich steeds meer voor de organisatorische en beleidsmatige kant van de zorg. Dit deed Jim eind 2015 besluiten een sprong in het diepe te wagen richting het traineeship bij Talent for Care, waar Jim als talent van team 8 het traineeship heeft doorlopen.

Vanuit T4C is Jim bij Marente gestart met een project rondom het vormgeven van centrale cliëntplanning, een cliëntagenda en frontoffice plekken voor GRZ en 1e lijn. Naast het analyseren en wijzigen van diverse processen, zijn zorgpaden en een nieuw systeem voor behandelarenplanning geïmplementeerd. Na Marente heeft Jim zich binnen Gezondheidscentrum Korte Akkeren als projectcoördinator beziggehouden met de projectmatige processen rondom het toekomstige inloopcentrum.
Via interim rollen als adviseur HR bij Pameijer (GGZ) en adviseur Zorg&Welzijn bij Plek (sociaal intranet) en na de implementatie van een platform voor kennisdeling binnen T4C, is Jim als KnowMad (rondtrekkende kennisreiziger) uitgestroomd bij deRotterdamseZorg. Hier is hij o.a. projectleider van het loopbaanplatform.

Funfact

🤯

2015

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond