Senior Solution Delivery Manager - Applause

Joran Frommé

Joran is ruim twee jaar in de eerstelijn werkzaam geweest als fysiotherapeut. Hij merkte al snel dat hij – naast het behandelen van patiënten – erg geboeid was door de organisatorische en maatschappelijke uitdagingen waar de zorg voor staat. Om de gezondheidszorg te innoveren en te optimaliseren intrigeert het hem om algemeen geaccepteerde opvattingen ter discussie te stellen en op zoek te gaan naar oplossingen buiten de bestaande kaders. Joran beoogt daarbij de mens en zijn kwaliteit van leven centraal te laten staan.

Hij heeft als projectleider een aantal werkgroepen geleid die zich richtten op knelpunten in de zorg. Met uiteenlopende onderwerpen zoals social media, e-health, tot en met de inzet van technologieën om de fysiotherapeutische dienstverlening te verbeteren en de zelfregie van de patiënt te vergroten. Eén van zijn projecten richtte zich op het identificeren en integreren van e-health oplossingen in het zorgtraject. Zodoende heeft hij een virtueel platform voor patiënten gelanceerd om zelfmanagement van patiënten te verhogen en therapietrouw inzichtelijker te maken voor hulpverleners. Om samenwerking in de zorg te stimuleren zit hij in het bestuur van het ‘European network of Visionary Young health innovators’. Deze netwerkorganisatie heeft de missie om ideeënuitwisseling en co-creatie te stimuleren met betrekking tot de toekomst van de zorg.

In mei 2015 is Joran gestart met het traineeship dat hem de kans biedt om zijn analytische, organisatorische en ondersteunende talenten ten volle in te zetten ten behoeve van een betere zorg. Als eerste in een combi rol als junior adviseur bij stichting OOK en adviseur Innovatie en Kennisdeling bij Talent for Care zelf. Bij stichting OOK is Joran aan de slag geweest met procesverbetering en verdere implementatie van de OOK steunpunten bij ziekenhuizen. Voor zijn tweede opdracht is Joran aan de slag gegaan op de Innovatiewerkplaats van ZuidZorg. In de rol van adviseur heeft hij gewerkt aan verschillende innovatie projecten en de vertaling van het strategische plan naar concrete jaaractiviteiten voor de Innovatiewerkplaats. Joran is momenteel volledig werkzaam voor Talent for Care en houdt zich als adviseur Innovatie en Kennisdeling vooral bezig met T4C ID en Kennisdeling 3.0.

Funfact

🤯

2015

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond