Praktisch opleider reserveringen - Stenden Hogeschool Leeuwarden

Jula Gerke Meijsen

“It only takes a smile” is Jula op het lijf geschreven. Zijn altijd vrolijke aanwezigheid in combinatie met zijn prettig kritische instelling en ondernemende aanpak hebben hem veel gebracht. Voor Jula is gastvrijheid vanzelfsprekend, hij weet een luisterend oor te bieden en voelt aan wat de behoeftes zijn bij een ander. Hij weet de wensen en behoeften van anderen adequaat te vertalen naar uitkomsten en oplossingen. Jula vervulde, direct na zijn management opleiding aan de Hoge Hotelschool Den Haag, een leidinggevende functie op het hoofdkantoor van Hilton in Wenen (Oostenrijk). Na ruim drie jaar management ervaring binnen meerdere afdelingen van deze hotelketen wilde hij het roer omgooien.

Voordat Jula zijn loopbaan wilde voortzetten koos hij ervoor eerst meer van de wereld te ontdekken en heeft hij meer dan een half jaar door India gereisd. Voor hij vertrok had hij echter al bedacht welke richting hij op wilde, namelijk daar waar een grote meerwaarde in de maatschappij geboden wordt. Deze drijfveer, in combinatie met zijn bewustwording dat er binnen de zorgsector veel potentie is voor positieve verandering, bracht hem bij Talent for Care. Hier hoopt hij zijn knowhow over de zorg te vergroten door inzichten te verkrijgen op verschillende werkplekken, om vervolgens te bezien hoe hij hier op persoonlijke wijze het beste op in kan spelen.

Een warmer welkom in de zorgsector had hij zich niet kunnen voorstellen, aangezien hij meteen na zijn selectie als trainee aan de slag kon bij een netwerkpartner. Deze eerste opdracht vervult hij in de rol van assistent bedrijfsvoering van het Thoraxcentrum binnen het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Daar ondersteunt hij het de kwaliteitsmedewerkers en beleidsadviseurs bij de voorbereidingen voor de geplande NIAZ accreditatie. Daarnaast houdt hij zich bezig met de implementatie van het landelijk Convenant Medische Technologie. Ook draagt hij, in zijn aanvullende rol als webredacteur, de verantwoordelijkheid voor de invulling en vormgeving van de (binnenkort) vernieuwde website van het Thoraxcentrum.

Funfact

🤯

2016

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond