Talentmanager / Coach - Talent for Care

Kristel van Houwelingen

Kristel staat bekend om haar enthousiasme, proactieve houding en betrokkenheid. Als talentmanager en coach bij Talent for Care zet ze haar vaardigheden in om individuen te begeleiden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

In haar rol als talentmanager is Kristel leidinggevende van een van de traineeteams en is zij de persoon die gedurende het traineeship ‘de rode draad’ in jouw traject bewaart. Van een koffie drinken, samen een inhoudelijk vraagstuk induiken tot het vieren van successen, Kristel staat altijd klaar om haar team te ondersteunen.

Als coach helpt zij je stil te staan bij vragen als: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Ze moedigt zelfreflectie aan en helpt individuen om hun sterke punten te identificeren en uitdagingen aan te gaan. Met haar empathie en inzicht weet Kristel anderen hierbij een spiegel voor te houden.

Zelf heeft Kristel met haar juridische achtergrond (master gezondheidsrecht) ook het traineeship doorlopen. Bij Talent for Care kwam Kristel erachter dat haar interesse en kwaliteiten liggen in het ondersteunen, meedenken, ontwikkelen en coachen van mensen. Bij Talent for Care kan zij die kwaliteiten als Coach, Talentmanager, trainer en opdrachtbegeleider inzetten. Zelf is zij ook met ontwikkeling bezig en heeft inmiddels twee coachopleidingen gedaan.

Funfact

🤯

2016

Ben ik begonnen

9

Borrels bijgewoond