Manager polikliniek ogen - Bergman Clinics B.V.

Lieke Petter

Enthousiasme, openheid, een frisse blik en een dosis energie is wat Lieke met zich meebrengt. Lieke is gedreven, betrokken en scherp van geest.
Voor haar is het erg belangrijk om maatschappelijk betrokken te kunnen zijn. Ze haalt veel energie uit iets goeds doen voor anderen en dit heeft haar dan ook altijd al getrokken aan de zorg. Toen ze ging studeren heeft ze gekozen voor de studie Technische Geneeskunde. Hierin kon ze zich bezighouden met het verbeteren van medische behandelingen met behulp van de nieuwste technologieën. Om deze brugfunctie te kunnen slaan tussen de medische praktijk en de technologie kwamen haar creativiteit, en analytische en communicatieve vaardigheden goed van pas. Daarnaast heeft ze tijdens verschillende stages veel ervaring mogen opdoen binnen de ziekenhuiszorg. Ze kwam daar tot de conclusie dat haar affiniteit ligt bij het verbeteren van de inrichting van de zorgpraktijk en heeft daarmee het onderzoek bewust achter zich gelaten.

Voor Lieke is persoonlijke ontwikkeling belangrijk, en ze is erg gedreven om haar kwaliteiten als professional verder te kunnen ontdekken en ontwikkelen. Ze heeft ontzettend veel zin in dit nieuwe avontuur bij Talent for Care.

Funfact

🤯

2020

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond