Coördinator - Stichting ANDERS Rotterdam

Luciënne Kom

Actief, oplossingsgericht, kwaliteitsgedreven, verbindend en enthousiast zijn een aantal kenmerken die goed passen bij Luciënne. Na een bachelor in de rechten koos zij voor de master gezondheidszorg en de master privaatrecht. Luciënne is een zeer betrokken dame die het verschil wil maken in de wereld, na haar studie zag zij het traineeship van Talent for Care als een uitgelezen vervolgstap om deze ambitie waar te maken.

Tijdens haar traineeship heeft ze verschillende opdrachten vervuld in het Rotterdamse. Bij Stichting Pameijer in de rol van beleidsadviseur HRM, bij het Erasmus MC als adviseur in het programma Vernieuwend Werken en in het Havenziekenhuis als beleidsadviseur in de transitie van Havenziekenhuis naar Havenpoliklinieken.

In haar huidige functie is Lucienne manager van de Coöperatie Anesthesiologie, Intensive Care en Pijnbestrijding in het Catharina Ziekenhuis Eindhoven. Als vakgroepmanager adviseert en ondersteunt zij de vakgroep ten aanzien van bedrijfsmatige aspecten en op het gebied van tactisch- en strategisch beleid.

Funfact

🤯

2015

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond