Projectleider - CuraMare

Melissa van Gaalen

Analytisch, nauwkeurig, verbindend, gedreven en prettig kritisch zijn woorden die Melissa goed omschrijven.

Melissa haalt energie uit het verbinden van verschillende disciplines en het betrekken van collega’s van verschillende afdelingen in de organisatie. Melissa is communicatief sterk, werkt hard, is enthousiast en een echte verbinder. Daarnaast is ze gedreven om te leren en zich te ontwikkelen.

Ze heeft tijdens haar driejarige master Technische Geneeskunde in verschillende academische en perifere ziekenhuizen klinische stages gelopen en projecten uitgevoerd, waarbij ze een diversiteit aan afdelingen en organisaties heeft gezien. Een van deze stages was in Sierra Leone, waar ze een 3D-lab heeft gerund voor prothesen en medische hulpmiddelen. Tijdens deze stage heeft ze veel creativiteit en flexibiliteit laten zien, waarin ze met beperkte (organisatorische) mogelijkheden toch tot resultaten heeft weten te komen.

Naast haar studie heeft Melissa binnen een zorginstelling verschillende functies vervuld, waarin ze heeft ervaren dat ze zich graag inzet in een rol waarin haar organisatie- en communicatietalent wordt aangesproken. Melissa is zeer leergierig en is veel met haar persoonlijke ontwikkeling bezig, een mooie start van haar traineeship!

Funfact

🤯

2022

Ben ik begonnen

8

Borrels bijgewoond