Adviseur Zorg & Bedrijfsvoering - Diakonessenhuis

Michelle Fakkert

Michelle is gedreven, energiek en betrouwbaar. Ze staat bekend om haar geduld en haar vermogen zich aan te passen aan haar omgeving. Haar gezonde verstand wijst op een praktisch vermogen om met mensen en zaken om te gaan. Zij is een harde analytische werken en is goed in het efficiënt omgaan met haar tijd en inzet.

Tijdens haar Bachelor Biomedische Wetenschappen is ze zich gaan verbreden met een Minor Bestuur en Organisatiewetenschap. Deze verbreding sprak haar aan en heeft ze doorgezet in haar Master Science & Business Management. Bij The Decision Group kwam ze in aanraking met het concept Value-Based Health Care. Dit concept past bij haar passie de zorg (nog) patiënt-gerichter te maken.

Bij Pameijer heeft ze haar eerste opdracht uitgevoerd. Dit als HR adviseur. Hier heeft ze diverse beleids- en projectmatige werkzaamheden verricht. Eén daarvan was de ontwikkeling van een nieuwe leermanagementsysteem. Na Pameijer is Michelle nu werkzaam bij Bravis. Als projectadviseur is ze betrokken bij de samenvoeging van een aantal afdelingen.

Funfact

🤯

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond