Projectleider - Afdeling Medische Techniek Isala

Mireille Hofsteenge

Mireille heeft, naast de opleidingen Fysiotherapie en Bewegingswetenschappen, dicht bij de zorg gestaan tijdens haar werk ervaringen in de praktijk en in het onderzoek. Door de zorg op meerder plekken en manieren van dichtbij mee te maken heeft ze oog gekregen voor de organisatiestructuren en mogelijkheden om dit vorm te geven. Vanwege de inzichten die Mireille heeft opgedaan wil ze meer betrokken zijn bij de organisatie op de werkvloer, zodat ze de zorgprofessionals hierin kan ondersteunen.

Mireille wil graag dingen doorgronden, hierdoor is ze nieuwsgierig en stelt ze vragen. Ze bewaart het overzicht en merkt daardoor snel dingen op. Ze maakt duidelijk wat er volgens haar beter of anders kan. Daarnaast zal ze grondig en nauwkeurig met haar realistische doelen en werkzaamheden omgaan. Mireille werkt zelfstandig, bewaart de rust en is een oprechte en betrouwbare collega met oog voor de mensen om haar heen. Ze is gedreven door een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, waarmee ze graag wil bijdragen aan de maatschappij.

Mireille vindt het belangrijk om in ontwikkeling te blijven en krijgt graag de kans om te leren en zichzelf te verbeteren. Bij Talent for Care zit ze dus op een ideale plek en kan ze zichzelf verder te ontwikkelen als professional in de zorg.

Funfact

🤯

2021

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond