Woonbegeleider bij Laagdrempelige Opvang Utrecht - Leger des Heils Midden-Nederland

Mirjam Uittenbogaard

Doelgericht, resultaatgericht, enthousiasmerend en verbindend werken is waar Mirjam voor gaat. Ze werkt graag aan zorg die het doel raakt. Hiervoor zet ze haar pragmatische houding en analytische blik met veel enthousiasme in. Complexe problemen onderwerpt ze graag aan een scherpe analyse om tot de knelpunten, mogelijkheden en kansen te komen.

Tijdens haar studie deed ze ervaring op in de ouderenzorg, ziekenhuiszorg en WMO/AWBZ-zorg als zorgverlener en junior consultant. De kwetsbaarheid en kracht van mensen samen met de mogelijkheden en behoefte aan verandering in de zorg maakte dat ze graag meer wil bijdragen aan deze sector en veranderkracht wil stimuleren. Na haar Bsc Gezondheidswetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam deed ze daarom de Msc Health Sciences, ook aan de VU, en de Msc Zorgmanagement aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Als trainee bij Talent for Care wil ze uitzoeken in welke rol zij de meeste toegevoerde waarde kan hebben, ze in haar element is en visie ontwikkelen.

Bij haar eerste opdracht bij Stichting Pameijer als HR adviseur vervulde ze verschillende rollen, namelijk zowel het schrijven van beleid, het meedenken, organiseren en uitvoeren van een reorganisatie als de werving, selectie en organisatie van een talentenprogramma. Voor haar tweede opdracht is Mirjam aan de slag geweest als Teammanager zorg Locatie Lanscheiding van Cardia. Ze was daarbij Teammanager van een kleinschalige PG-afdeling. Haar laatste en tevens uitstroomopdracht is nu bij het Havenziekenhuis Rotterdam in de functie van beleidsadviseur. Ze heeft daarmee een allround rol op de afdeling strategie met tot doel het ondersteunen aan en coördineren van veranderingen. Dit om kwaliteitsverbeteringen binnen de zorg te bewerkstelligen.

Funfact

🤯

2015

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond