Projectmanager - BeterDichtbij

Myrthe van Merkerk

Myrthe is een enthousiaste, vrolijke dame met een kritische blik op de wereld om haar heen. Ze krijgt veel energie van contact met andere mensen en werkt dus ook graag nauw samen in teamverband.

In haar werk wil Myrthe graag impact maken op maatschappelijk relevante onderwerpen. Dat is ook gelijk de reden waarom de zorgsector haar zo aanspreekt.

Tijdens haar studie Technische Geneeskunde heeft zij op veel verschillende afdelingen in verschillende ziekenhuizen stage gelopen. Tijdens deze stages heeft zij van dichtbij meegemaakt hoe snel de behoeften kunnen veranderen van zowel patiënten als specialisten én hoe belangrijk het is dat de zorg hierin mee verandert.

Myrthe ziet het als een uitdaging om de omstandigheden voor zorgverleners zo optimaal mogelijk te organiseren, zodat zij zich kunnen focussen op het daadwerkelijke zorg verlenen. Myrthe heeft erg veel zin om veel te leren tijdens het traineeship bij Talent for Care en is klaar om haar kwaliteiten in te zetten om de zorg te verbeteren!

Funfact

🤯

2022

Ben ik begonnen

3

Borrels bijgewoond