Projectleider - Oogziekenhuis Rotterdam

Nicole van Beek

Nicole heeft altijd al interesse gehad in de zorg en sinds de middelbare school heeft zij verschillende bijbaantjes gehad in deze sector. Mede door haar interesse in biologie kwam zo ook de keuze om Geneeskunde te gaan studeren aan de Rijksuniversiteit in Groningen.

Gedurende de co-schappen ontdekte Nicole dat ze meer interesse heeft voor het hele zorglandschap dan alleen de medische kennis die ze in de spreekkamer gebruikt. Nicole heeft de keus gemaakt om van studie te switchen en de master Healthcare Management in Rotterdam te gaan doen. Hier groeide haar passie voor de zorg. Nicole vindt verandertrajecten die voordelig zijn voor de patiënt en/of zorgverlener het meest interessant.

Nicole is een sociaal, gedreven en leergierig persoon. Ze vindt het leuk om laagdrempelig contact te hebben met anderen. Met een kritisch, analytische blik en een luisterend oor kan ze ontdekken wat er echt achter een probleem schuilt. Ze blijft graag nauw betrokken bij wat er echt op de werkvloer speelt of bij de patiënt thuis en ze wil graag bijdragen aan positieve veranderingen.

Funfact

🤯

2022

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond