Adviseur en Projectleider - Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis

Niek van Sprang

Niek is sportief in zowel de letterlijke als in de figuurlijke zin van het woord, hij heeft een winnaarsmentaliteit en probeert altijd het beste uit zichzelf te halen. Niek is een echte teamplayer, hij communiceert open en met zijn sociale vaardigheden weet hij gesprekspartners snel op hun gemak te stellen. Tegelijkertijd is Niek niet bang zijn eigen mening te uiten en te zeggen waar het op staat.

Niek is een ambitieuze, scherpe, creatieve, zelfstandige en energieke jongeman die aan het begin van zijn loopbaan staat. In een omgeving waar druk, hectiek en dynamiek gangbaar is, zal Niek het beste uit zichzelf naar boven halen. Tijdens zijn tienerjaren bestond zijn leven vooral uit voetbal (RKC Waalwijk). Toen bleek dat een profcarrière niet voor hem was weggelegd, heeft hij zijn doorzettingsvermogen gebruikt om zich op zijn studie te focussen. In 2015 heeft hij met succes zijn Master Organisatiewetenschappen afgerond. Dat Niek een goede dosis humor op werkvloer kan waarderen blijkt wel uit het feit dat hij afstudeerde met een onderzoek over het effect van humor in conflictsituaties. Door zijn studie-achtergrond is hij gewend processen en structuren te analyseren en zal hij dit altijd doen vanuit visie, strategie en context. Dit is ook wat hij ambieert: met zijn mix aan talenten een significante bijdrage leveren aan de verbetering van de zorgsector.

Voor zijn eerste project bij Talent for Care zal hij deze kwaliteiten inzetten bij het Isala ziekenhuis in Zwolle waar hij de poliklinische processen op afdeling kindergeneeskunde in kaart gaat brengen. Hierbij zal Niek een adviserende taak krijgen en de aanzet geven tot een aantal verbeterslagen.

Funfact

🤯

2016

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond