Contractmanager - RSR Revalidatieservice B.V. Contractmanager - Welzorg

Nienke Schaap

Nienke is een gedreven, pro-actieve en resultaatgerichte dame. Ze is een snelle denker en schakelt snel en gemakkelijk, zowel tussen verschillende lagen in de organisatie als tussen mensen, en kan meerdere ballen tegelijk in de lucht houden.

Nienke is van huis uit bewegingswetenschapper. In haar werk als beleidsadviseur bij de gemeente Harderwijk heeft ze zich bezig gehouden met diverse onderwerpen op het gebied van wonen en zorg, waaronder het langer zelfstandig thuiswonen van ouderen en werkzaamheden ten behoeve van de uitvoering van de Wmo. Door haar werk als beleidsadviseur, beweegcoach, huishoudelijk medewerker in de thuiszorg en haar afstudeerstage in het UMCG is ze er achter gekomen hoeveel voldoening het haar geeft om in en voor de gezondheidszorgsector te werken. Dat is dan ook de reden waarom ze voor Talent for Care heeft gekozen.

Haar resultaatgerichtheid combineert ze met oog voor mensen. Ze is leergierig, direct, ondernemend en een doorzetter. Deze kwaliteiten kwamen goed van pas in haar bestuurs- en commissiewerk, onder andere bij een studenten schaatsvereniging. Ze heeft van nature een mooie balans tussen doelgerichtheid en sociale vaardigheden. Ze is een enthousiaste, assertieve vernieuwer die graag aan de slag wil in opdrachten waar ze echt iets voor anderen kan betekenen.

Funfact

🤯

2018

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond