Auris – HR Beleidsmedewerker

Noortje Borst

Noortje is analytisch sterk, maar zij is ook echt een doener, vandaar dat zij na haar bachelor graag aan de slag wilde in de praktijk en aan het werk is gegaan. Gedurende haar studie Gezondheidswetenschappen aan de universiteit van Wageningen merkte Noortje al dat zij een passie voor de zorg had, maar tijdens haar eerste baan merkte zij dat zij de verbinding met de zorg toch miste en ze ging op zoek naar wat nieuws. Dit traineeship trok direct haar aandacht. Zij haalt er energie uit om samen in een team te werken en tot de juiste oplossing te komen. Daarnaast zorgt ze ervoor dat iedereen volledig tot zijn of haar recht komt.

Noortje is energiek, enthousiast, gemotiveerd en zorgzaam. Ze omarmt nieuwe ervaringen met enthousiasme en laat haar creativiteit vrijelijk stromen. Dankzij haar sterke sociale vaardigheden en enthousiaste benadering vormt zij een positieve aanvulling op het team.
In dit traineeship hoopt Noortje erachter te komen welk bedrijf en welke functie het best bij haar passen. Daarnaast kijkt ze uit naar haar persoonlijke ontwikkelingen, het ontdekken van haar sterke punten en leren hoe ze deze optimaal kan benutten.

Funfact

🤯

2023

Ben ik begonnen

3

Borrels bijgewoond