Managing Consultant - PARTzorg

Quinten de Coo

Quinten is een slimme, sociale en ambitieuze jongeman, die aan het begin van zijn loopbaan staat. Tijdens zijn studieperiode (Beleid & Management Gezondheidszorg aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Business and Management in Dublin) heeft hij zich naast studeren vol ingezet voor sport en loopbaan. Quinten is maatschappelijk betrokken en heeft een verfrissende kijk op zaken. Hij is analytisch scherp, denkt procesmatig en is sterk in het leggen van verbindingen tussen de diverse lagen van een organisatie en verschillende type mensen. De gezondheidszorg is voor Quinten de sector waar hij zich hard voor wil maken.

Vanuit het traineeship van Talent for Care wil Quinten zich verder ontwikkelen tot gepassioneerd ‘sleutelpersoon’ die, met zowel zijn persoonlijke als bedrijfskundige talenten, de zorgsector mooier gaat maken. Quinten is een aanpakker en staat open voor de wereld. Hij is erg eager, leert snel en gaat hoe en waar dan ook voor het leveren van een optimale bijdrage (topsportmentaliteit).

Voor Talent for Care heeft Quinten drie verschillende opdrachten gedaan. Bij Careyn (ouderenzorg), Pameijer (gehandicaptenzorg) en Maasstad Ziekenhuis heeft Quinten project- en beleidsmatige werkzaamheden verricht. Accent lag daarbij op finance, innovatie en kwaliteit en veiligheid. Nu is Quinten aan de slag bij PARTzorg.

Funfact

🤯

2016

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond