Trainee Pfizer

Ralph Laenen

Van jongs af aan heeft Ralph de ambitie gehad om te werken in de zorg. Na de middelbare school heeft hij de opleiding fysiotherapie afgerond. Hij werkte vervolgens als zelfstandig fysiotherapeut en skileraar in de Oostenrijkse alpen. Vanwege de Covid pandemie keerde hij terug naar Nederland en heeft hij aan de Erasmus Universiteit de pre-master gezondheidswetenschappen en master Health Economics afgerond.

Tijdens zijn studie heeft hij zich naast studeren ingezet voor zijn dispuut, was tijdens vakanties werkzaam als skileraar en is altijd actief geweest in de sport. Hij is leergierig en open voor nieuwe uitdagingen. Hard werken is wat hij gewend is.

Ralph is een sympathiek, sociaal, en gedreven persoon, die altijd het beste uit anderen wil halen. Door zijn prettige manier van communiceren heeft hij een gunfactor en is het een echte teamplayer. Hij gaat uitdagingen niet uit de weg en probeert deze op een analytisch en vooral logische manier te benaderen. Goede gezondheidszorg vanuit medisch en economisch perspectief benaderen, heeft zijn interesse en dan met name de verbinding maken tussen de gezondheidszorg en de farmacie. In september 2021 is Ralph hiermee gestart als trainee binnen Pfizer. Met veel enthousiasme en plezier werkt hij aan deze doelstelling.

Vanuit het traineeship van Talent for Care wil Ralph zichzelf verder ontwikkelen en van betekenis zijn binnen de zorgsector. Goede zorg is de basis voor een prettige samenleving.

Funfact

🤯

2022

Ben ik begonnen

8

Borrels bijgewoond