Klantmanager Wmo - Gemeente Veldhoven

Renate Martens

Renate is een sociale en flexibele dame met een sterk analytisch vermogen. Na haar bachelor Gezondheidswetenschappen (richtingen gezondheidsvoorlichting en zorgwetenschappen) koos ze voor de master in Global Health. In deze studiejaren heeft ze veel geleerd over het Nederlandse zorgsysteem, maar ook over de verschillende invloeden van globalisering op onze gezondheidzorg. Een leuke en leerzame bijkomstigheid van deze master was dat Renate hierdoor al veel mooie plekken in de wereld heeft kunnen zien. Zo heeft ze vrijwilligerswerk gedaan in Kenia, keuzevakken gevolgd aan een universiteit in Bangkok en deed ze field onderzoek in India. Renate heeft een brede interesse, dat blijkt ook uit haar keuze om bij een softwareleverancier van elektronische cliëntendossiers te gaan werken. Dankzij deze baan heeft ze kennis opgedaan over diverse ICT toepassingen in de zorg. Echter, ze miste hierbij het zorginhoudelijke aspect. Vandaar haar keuze voor het traineeship van Talent for Care. Als trainee van Talent for Care wil ze uitzoeken in welke sector van zorg en in welke functie zij met haar talenten het best tot haar recht komt.

Vanuit Talent for Care was haar eerste opdracht bij Pameijer. Renate vervulde bij hier een ondersteunende/assisterende rol voor de adviseurs Cliëntzaken en voor de afdelingen Planning en Control en Kwaliteit. Voor haar tweede opdracht was Renate actief bij Het Parkhuis in een functie als allround beleidsmedewerker. Ze hield zich o.a. bezig met het roosterbeleid en de gesprekscyclus van de afdeling HRM.

Als uitstroomfunctie werkte Renate bij Stichting Humanitas als adviseur planning. Hier heeft zij de basisstructuur van de intramurale medewerkersplanning hergedefiniëert en strategisch beleid voor de lange termijn ontwikkeld, zodat de planningsprocessen toekomst bestendig zijn.

Funfact

🤯

2015

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond