Projectleider OK - Groene Hart Ziekenhuis

Rianne de Heer

Rianne is een analytisch sterke jongedame met een frisse blik op de zorg. Na haar studie Sociologie (richting Gezondheid, Zorg en Welzijn) koos ze bewust voor een carrière in de zorgsector. Na haar studie heeft ze zich als extern consultant beziggehouden met implementatie en advies op het gebied van personeelsplanning, flexibilisering en roostering in de zorg. Door dit werk kwam ze erachter dat haar passie echt in de zorg ligt en dat ze van binnenuit haar bijdrage aan de sector wil leveren.

Via Talent for Care heeft Rianne in haar eerste opdracht de rol van projectmedewerker opgepakt, op de afdeling HR van het Maasstad Ziekenhuis. Hier hield ze zich bezig met projecten over verscheidene HR-onderwerpen zoals verzuim, functioneren en agressie op de werkvloer. Na haar periode bij het Maasstad Ziekenhuis heeft Rianne de mogelijkheid gekregen om haar HR expertise op andere plekken in de zorg in te zetten. Bij Marente heeft ze als projectcoördinator de rol gekregen om het HR team te begeleiden bij de herinrichting van de afdeling en bij Pameijer hielp Rianne als ‘rechterhand’ van de manager HR de organisatie in te spelen op de aanstaande decentralisatie naar de gemeenten en reorganisatie. Na een periode als manager bij Volckaert heeft Rianne ervoor gekozen om weer terug te gaan naar een rol als HR adviseur. Dit bij een ‘oude bekende’: Pameijer.
Als uitstroomfunctie is Rianne in het St. Antonius ziekenhuis gestart als Project Management Ondersteuner en houdt zich bezig met de overgang naar het nieuwe EPD-ZIS van Epic.

Funfact

🤯

2013

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond