Adviseur - Aranea

Rik Durlinger

Rik is een enthousiaste en hardwerkende jongen. Als hij iets voor ogen heeft, gaat hij daar ook helemaal voor. Hij houdt ervan om vanuit de rol van ‘’advocaat van de duivel’’ beide kanten van een standpunt te laten zien en te beargumenteren. Andere eigenschappen die bij Rik passen zijn: verantwoordelijk, ijverig, besluitvaardig en energiek. Hij heeft eerst de HBO opleiding Management, Economie en Recht afgerond om zich vervolgens met volle overgave te storten op de master Organizational Design & Development (Bedrijfskunde) aan de Universiteit van Nijmegen. In zijn studiejaren heeft hij ervaring in de zorg opgedaan door het uitvoeren van verschillende projecten. Rik heeft in oktober zijn master afgerond waarbij hij meerdere samenwerkingsverbanden heeft onderzocht tussen afdelingen van een academisch ziekenhuis en afdelingen van een topklinisch opleidingsziekenhuis. Van huis uit heeft hij het wel en wee in de zorg meegekregen door zijn vader die sinds jaar en dag in deze branche werkzaam is. Rik zou ook graag in deze branche werkzaam zijn en dit is de reden dat hij trots lid is van team 7 van Talent for Care.

Rik is voor zijn eerste opdracht vanuit een allround rol aan de slag geweest bij Pameijer. Voor het onderdeel SROI was hij projectcoördinator. Daarnaast ondersteunde Rik de manager P&O bij het uitwerken van diverse vraag- en beleidsstukken. Binnen het derde onderdeel van zijn opdracht pakte hij de rol op van projectsecretaris bij de verdere uitwerking van ‘de bouwstenen’, het nieuwe productportfolio van Pameijer.
Als beleidsadviseur Sociaal Domein bij BrabantZorg – Rik zijn tweede opdracht – hield hij zich bezig met het contractproces van het verkoopteam en de activiteiten rondom de WMO zorg.
Inmiddels is Rik uitgestroomd als beleidsadviseur op het gebied van Business Development bij Intrakoop. Een opdracht waarbij Rik de strategische processen begeleidt en coördineert richting een meerjarig beleidsplan. Daarnaast vervult hij een schakelfunctie tussen Intrakoop en een bedrijfspartner binnen het nieuwe ICT segment van Intrakoop.

Funfact

🤯

2015

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond