Projectleider - Pameijer

Ruud Verhagen

Ruud is een creatieve, leergierige, resultaatgerichte, enthousiaste jonge hond. Vanwege zijn interesse in de gezondheidszorg heeft hij na zijn middelbare school gekozen voor een studie biomedische wetenschappen. Hij is van nature optimistisch ingesteld en nieuwsgierig naar nieuwe dingen. Dit maakt dat hij overal mogelijkheden ziet, zowel van mensen als in situaties.

Ruud is meerdere malen als patiënt in aanraking gekomen met de (ziekenhuis)zorg; een wereld die zijn aandacht trekt door de dynamiek en de snelle veranderingen waaraan de zorg onderhevig is. Vanuit zijn behoefte aan uitdaging en zijn drive tot vernieuwing en verbetering, wil hij graag als professional bijdragen aan deze dynamische wereld.

Hij is een snelle denker, veelzijdig en vindingrijk. Iemand met een aanstekelijke energie die anderen kan overtuigen van zijn goede ideeën. Kenmerkend voor Ruud is zijn natuurlijke balans tussen resultaatgerichtheid en oog voor het proces om tot resultaat te komen. Hij is er helemaal klaar voor om zijn talenten in te zetten om allerlei uitdagingen in de zorgsector het hoofd te bieden!

In zijn eerste activiteiten voor T4C heeft hij bewezen dat hij zich snel dingen eigen maakt; een goede regelaar en  resultaatgericht is. Bovendien bereikt hij het resultaat met energie en flair.

Funfact

🤯

2018

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond