Senior Strategie Adviseur - OLVG

Saskia Bots

Na haar studie biomedische wetenschappen en het doen van verschillende onderzoeken in het lab, besloot Saskia dat ze op een directere manier impact wilde hebben op de Nederlandse gezondheidszorg. Daarom heeft zij voor de master Management, Policy Analysis and Entrepreneurship (MPA) in Health and Life Sciences aan de Vrije Universiteit in Amsterdam gekozen. Tijdens deze master heeft zij een opdracht uitgevoerd voor Philips Research, en advies uitgebracht over hoe de implementatie van een nieuwe tool van Philips binnen de primaire gezondheidszorg verbeterd kon worden.

Saskia heeft altijd affiniteit gehad met de zorgsector, en vindt het belangrijk dat de gezondheidszorg toegankelijk en transparant is. Om zich verder te kunnen ontwikkelen en een nieuwe uitdaging aan te gaan op dit gebied, is Saskia na haar afstuderen gestart als trainee bij Talent for Care. Saskia kenmerkt zich door haar pro-actieve en betrokken houding, en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Haar eerste opdracht bij BrabantZorg was gericht op het verbeteren van ‘samenspel in zorg’, één van de strategische pijlers van de organisatie. Saskia heeft onderzoek gedaan en is betrokken geweest bij diverse projecten die bijdragen aan de verbetering van dit samenspel tussen BrabantZorg, cliënt, familie en andere stakeholders. In haar tweede opdracht is Saskia aan de slag als programmasecretaris bij Auris. Dit voor een grootschalig digitaliseringstraject.

Funfact

🤯

2017

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond