Projectleider Dienst Behandeling - Archipel Zorggroep

Teddy Schenkelaars

Teddy  is een daadkrachtige en zelfstandige professional. Deze logopedist van huis uit kiest er bewust voor om haar perspectief te verbreden en zich op persoonlijk en professioneel vlak verder te ontwikkelen. Tijdens de studie Logopedie wist Teddy al snel dat zij haar uitdaging ging vinden in de ouderenzorg. De afgelopen jaren heeft ze gewerkt als logopedist bij verschillende zorgorganisaties in de regio Noord-Brabant. Daar heeft ze ervaring opgedaan met de zorg en behandeling bij complexe ziektebeelden zoals jong dementerende, NAH, de ziekte van Parkinson, Huntington en Korsakov.

De afgelopen jaren heeft ze steeds gezocht naar verbreding van haar rol en taken. Verbreding van behandelaar naar een meer organisatiebreed perspectief, waarin ze uit kan zoomen op het zorgproces en mee kan denken en werken aan kwaliteits- en organisatieverbeteringen. Ze kiest er bewust voor om haar rol als behandelaar los te laten. Een functie als teamleidinggevende – waarbij ze de verbindende schakel kan zijn tussen de organisatie en de zorgprofessionals in het primaire proces – is een mooie en voor haar logische volgende stap die haar goed past.

Teddy is een kritische organisator die met haar resultaat gerichte houding verantwoordelijkheid neemt voor haar rol en taken en voor wie presteren onder druk geen probleem is.

Funfact

🤯

2017

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond