Strategisch Adviseur - Organisatie-adviseur - Beleidsadviseur

Tom van Sprang

Tom wil zijn verbindende talent, praktisch analytisch vermogen en sterke arbeidsethos inzetten om de zorg beter te maken. Hij heeft recent zijn Master of Arts Zorgethiek en Beleid behaald en heeft zich tijdens en na het afronden van zijn Bachelor of Social Work al in de praktijk bewezen door zich in te zetten voor de Reinier van Arkelgroep. Naast zijn rol als woonbegeleider heeft hij zijn organisatietalent, marketinggevoel en ‘Hands-on’ capaciteit de afgelopen acht jaar succesvol kunnen toepassen vanuit zijn rol als event-manager van dance-festivals.

Tom is een betrokken, actieve, ‘praktisch analytische’ en prettige professional, harde werker en doorzetter die zowel in zijn studie als in zijn werk zorgt voor goede resultaten. Hij is in staat zijn denk- en menskracht goed te vertalen naar relevante input voor managers en beleidsmakers. Na het afronden van zijn master is Tom klaar om – vanuit het Talent For Care traineeship – de stap naar de organisatiekant van de zorg te zetten.

Tom heeft zich tijdens zijn eerste opdracht ingezet voor Careyn waar hij als junior adviseur betrokken was bij het thema zorgadministratie rondom kraamzorg. In zijn tweede opdracht werkte Tom vanuit zijn functie als beleidsadviseur mee aan aan diverse veranderprocessen binnen het Havenziekenhuis. Hierna is Tom voor zichzelf verder gegaan. Hij heeft een sterke ondernemersgeest en is nu o.a. bezig met het opzetten van een zorglocatie voor ouderen.

Funfact

🤯

2015

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond