Beleidsadviseur - Landelijk Netwerk Acute Zorg

Vera van de Beek

Vera is een nieuwsgierige, ambitieuze, betrokken en betrouwbare professional met hart en passie voor de zorg. Na haar middelbare school is Vera begonnen aan de bachelor Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Twente met als doel om uiteindelijk de zorg te willen verbeteren vanuit een rol als beleidsmaker, adviseur of manager. Tegelijkertijd met deze studie is ze Verpleegkunde aan het Saxion gaan studeren om ook meer de praktijkkant van de zorg te verkennen en dat perspectief mee te nemen in haar latere loopbaan. Vervolgens heeft ze de master Global Health aan Maastricht University afgerond om zich ook het veld van de internationale gezondheidszorg meer eigen te maken.

Vera is iemand die de zorg van binnen en buiten kent en een frisse kijk heeft vanuit die beide perspectieven. ‘Goede zorg’ kenmerkt zich volgens haar voornamelijk door persoonlijke aandacht en te kijken naar het unieke karakter en zorgbehoefte van iedere zorgvrager. Zij heeft voor het traineeship van Talent for Care gekozen om zich verder als zorgprofessional te kunnen ontwikkelen om uiteindelijk door te groeien tot een sleutelfiguur en leider in de zorg.

Haar eerste opdracht voert Vera uit bij Pieter van Foreest, een grote zorgorganisatie dat een breed, flexibel pakket aan services en diensten aanbied voor ouderen op het gebied van wonen, zorg, behandeling en welzijn in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. Zij zal in de functie van beleidsadviseur ondersteuning gaan bieden op het gebied van procesmanagement en kwaliteitsbeleid van de organisatie.

Funfact

🤯

2017

Ben ik begonnen

7

Borrels bijgewoond